Seite drucken

Details

04.03.09

 

BRAMAC je svoj već dobropoznati austrijski kvalitet crijepa ponovo dokazao. Ovaj put širokoj javnosti u jednoj od najpopularnijih serija širom Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja u seriji "Lud, zbunjen, normalan".

U 64.epizodi - "Prokišnjavanje" emitovanoj 15.02.2009. godine u 20:10 h na programu FTV-a, Izet Fazlinović i Enes Hadžiethemćumurović gledaocima dokazuju kvalitet i prednosti BRAMAC crijepa.

Ne samo da BRAMAC crijep Izetu i njegovim sustanarima pruža dugogodišnju zaštitu od prokišnjavanja, za razliku od nekih koje je već pomoću same "telekineze" moguće slomiti, njima zbog privlačne cijene crijepa nisu bile potrebne ni neke posebne "veze" i "poznanstva" sa direktorom BRAMAC-a. A cijelu izmjenu oštećenog crijepa firma BRAMAC je zahvaljujući stručno obučenim "nevidljivim" krovopokrivačima obavila neprimjetno preko noći.

Za sve ljubitelje serije koji su propustili 64. epizodu - "Prokišnjavanje" epizoda će biti ponovo emitovana na jesen na programu RTS-a kao i na programu Nova TV.

 

                                    Ako ne vjerujete nama, vjerujte Izetu Fazlinović !

 

 

Zadnja klapa serije "Lud, zbunjen, normalan"

Povodom snimanja zadnje klape popularne serije "Lud, zbunjen, normalan" 4. februara 2009. godie u prostorijama City Bosmal Centra upriličen je svečani prijem.

Uz prigodnu degustaciju mnogobrojne dobro raspoložene zvanice među kojima su se, kao jednog od sponzora, našli i članovi firme BRAMAC zajedno sa glumačkom postavom serije proslavile su uspjeh serije i uživale u zajedničkom druženju.

 

 

Bramac: Originalan sistem
Promišljeno do detalja za svaki model
Zaštita okoliša
Uprkos dugogodišnjoj raspravi o "zaštiti okoliša", opterećenje zraka, tla i voda štetnim tvarima i dalje nesmetano se povećava... nasuprot tome, Bramac ne govori, već djeluje.
Referentni objekti
Kada bi poredali sve do sada u Bramac-u proizvedene crjepove, okružili bi Zemlju oko ekvatora 39 puta.Ovdje možete naći mali izbor referentnih objekata.
Krovni simulator
Poznata Vam je situacija: Pitate se koja fasada odgovara uz Vaš krov? Pomoću našeg krovnog simulatora već sada možete provjeriti

Centrala

Bramac Krovni Sistemi d.o.o

Skenderija 5/ III

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Tel: 033 266 340

Fax: 033 213 211

e-mail: bramacbih(at)bramac.com

Web: bramac.ba

Za Vas smo dostupni: od ponedeljka do petka od 8.00 h do 16:30 h

Kontakt formular

molimo odaberite Vaš kontakt