Seite drucken

Details

07.10.11

Krajem mjeseca septembra puštena je online i naša oficijelna FB stranica "Reci Bramac za krov". Tim povodom a vodeći također računa i o trenutnim dešavanjima na sportskom terenu organizovali smo malu nagradnu igru u kojoj su učesnici mogli osvojiti "Dan iz snova" odnosno 2 x ulaznice za utakmicu BiH vs. Luxembourg koja će se održati 07.10.2011. godine na Bilinom Polju sa početkom u 20h, zatim noćenje sa doručkom za 2 osobe u hotelu Internacional u Zenici te karticu Hypo Alpe Adria Bank sa iznosom od 300,00 KM za putne i druge troškove.

Zahvaljujemo se svim našim učesnicima i FB prijateljima koji su u velikom broju učestvovali u našoj nagradnoj igri. A ovaj put su najviše sreće imali slijedeći učesnici:

Dautović Miralem; Baručija Edin; Delić Arnel; Tursić Armin; Žunić Alma

Našim pobjednicima čestitamo i želimo puno zabave a našim "Zmajevima" puno sreće!  

 

Bramac: Originalan sistem
Promišljeno do detalja za svaki model
Zaštita okoliša
Uprkos dugogodišnjoj raspravi o "zaštiti okoliša", opterećenje zraka, tla i voda štetnim tvarima i dalje nesmetano se povećava... nasuprot tome, Bramac ne govori, već djeluje.
Referentni objekti
Kada bi poredali sve do sada u Bramac-u proizvedene crjepove, okružili bi Zemlju oko ekvatora 39 puta.Ovdje možete naći mali izbor referentnih objekata.
Krovni simulator
Poznata Vam je situacija: Pitate se koja fasada odgovara uz Vaš krov? Pomoću našeg krovnog simulatora već sada možete provjeriti

Centrala

Bramac Krovni Sistemi d.o.o

Skenderija 5/ III

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Tel: 033 266 340

Fax: 033 213 211

e-mail: bramacbih(at)bramac.com

Web: bramac.ba

Za Vas smo dostupni: od ponedeljka do petka od 8.00 h do 16:30 h

Kontakt formular

molimo odaberite Vaš kontakt