Seite drucken

Firma

Poslovodstvo

Denis Sekulić

izvršni direktor
Managing Director Adriatic Area

Bramac misija

Kvalitet
Kvalitet naših proizvoda i usluga za nas ima najveći prioritet - ispunjavamo najveće zahtjeve i za to garantiramo dobrim imenom. 

Zaštita i sigurnost
Cijelom svojom ponudom kupcima nudimo sigurnost i zaštitu. Gradite li ili adaptirate, možete se 100% osloniti na nas te s pravom biti ponosni što ste se odlučili za BRAMAC rješenje.

Funkcionalnost/Estetika
Za BRAMAC je uz funkciju krova važna i njegova estetika.

Inovativna rješenja
Kao lider u krovnim sistemima BRAMAC se opredijelio za inovativna rješenja kako bi sada i ubuduće ispunjavali visoka očekivanja naših kupaca.

Dodatna vrijednost
Naša rješenja za krov stvaraju dodatnu vrijednost. Ona povećavaju iskoristivost svakog objekta kao i životni standard svih koji u njemu žive

 

Istorija/povijest Bramac-a

Übersicht Bramac Standorte in Europa

Osnovana 1966. godine u Donjoj Austriji pod imenom „Bramac Dachsteinwerke GmbH“, danas je firma Bramac internacionalni koncern sa 12 poslovnih jedinica u 12 zemalja te se u mnogim zemljama centralne, centralno- istočne i sjevero - istočne Evrope smatra jednim od mjerodavnih i inovativnih proizvođača crijepa i krovne opreme. 

2011. godine Braas Monier Building Group preuzima 50% udjela od Wienerberger AG i postaje 100% vlasnik Bramac-a.

Kćerke firme Bramac-a nalaze se u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini (od 1999.godine) te od 2008. godine i u Albaniji i Makedoniji.

Zahvaljujući internacionalnim kontaktima i svjetskom know- how (Braas Monier Building Group) Bramac osigurava stalnu optimizaciju svojih proizvoda. → više 

Bramac: Originalan sistem
Promišljeno do detalja za svaki model crijepa
Zaštita okoliša
Uprkos dugogodišnjoj raspravi o "zaštiti okoliša", opterećenje zraka, tla i voda štetnim tvarima i dalje nesmetano se povećava... nasuprot tome, Bramac ne govori, već djeluje.
Referentni objekti
Kada bi poredali sve do sada u Bramac-u proizvedene crjepove, okružili bi Zemlju oko ekvatora 39 puta.Ovdje možete naći mali izbor referentnih objekata.
Krovni simulator
Poznata Vam je situacija: Pitate se koja fasada odgovara uz Vaš krov? Pomoću našeg krovnog simulatora već sada možete provjeriti

Centrala

Bramac Krovni Sistemi d.o.o

Skenderija 5/ III

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Tel: 033 266 340

Fax: 033 213 211

e-mail: bramacbih(at)bramac.com

Web: bramac.ba

Za Vas smo dostupni: od ponedeljka do petka od 8.00 h do 16:30 h

Kontakt formular

molimo odaberite Vaš kontakt