Seite drucken

Garancija

Garancija nove vrijednosti na 30 godina!

Kvaliteta za desetljeća – i to s pismenom garancijom ! Od početka svojeg postojanja Bramac preuzima odgovornost za sve svoje proizvode.

S 30-godišnjom pismenom garancijom svi kupci i vlasnici kuća imaju apsolutnu sigurnost pri kupovini. Mnogobrojni koraci kontrole u proizvodnom procesu, pažljiv odabir sirovina i brižljivo pakiranje garantuju kvalitetu svake proizvodnje.

Koliko dugo imam garanciju kod Bramaca?
za sve crijepove: pismenu garanciju u trajanju od punih 30 godina bez odbijanja amortizacije (garancija nove vrijednosti).

Šta garantuje Bramac?
Bramac za sve svoje crjepove daje pismenu garanciju na kvalitetu materijala i otpornost na smrzavanje. Osnova je ÖNORMEN EN 490/491.

 

 

 

 

 

 

Referentni objekti
Kada bi poredali sve do sada u Bramac-u proizvedene crjepove, okružili bi Zemlju oko ekvatora 39 puta.Ovdje možete naći mali izbor referentnih objekata.
Krovni simulator
Poznata Vam je situacija: Pitate se koja fasada odgovara uz Vaš krov? Pomoću našeg krovnog simulatora već sada možete provjeriti
Koliko košta Vaš krov?
Želite li znati koliko će Vas koštati pokrov? Na pravom ste mjestu! Sa samo nekoliko podataka možemo Vam izračunati okvirne troškove materijala. Naravno, možete i zatražiti besplatnu i neobavezujuću specifikaciju.

Centrala

Bramac Krovni Sistemi d.o.o

Skenderija 5/ III

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Tel: 033 266 340

Fax: 033 213 211

e-mail: bramacbih(at)bramac.com

Web: bramac.ba

Za Vas smo dostupni: od ponedeljka do petka od 8.00 h do 16:30 h

Kontakt formular

molimo odaberite Vaš kontakt