Seite drucken

Figaroll Plus

Figaroll Plus je dobro dizajniran industrijski proizvod namijenjen za suhu izvedbu sljemena i grebena. Njegova inovativna dvozidna ventilaciona tehnologija razvijena i testirana je u izduženom vjetrenom kanalu. Dupli kanali za ventilaciju sa usaglašenim razmakom rupica omogućavaju idealno ozračivanje a ujedno pružaju otpornost na kišu i snijeg. Zahvaljujući visokom stepenu rastezljivosti bočnih traka sa presavijenom alu./PET folijom moguće je  optimalno prekrivanje visoko profiliranih proizvoda.

 

 

Materijal bočne trake od tkanja sa mrežicom i ljepljivom trakom od butila postojanog na UV-zrake i vremenske utjecaje, srednji dio od polipropilena
Primjena za sve modele crijepova
Dimenzije dužina:5,0 m i 10 m, širina: 28 cm do 32 cm uz rastezljivi nabor min. 2 cm
Presjek odzračivanja 150 cm²/ m¹ (obostrano)
Utrošak 1 rola na 5 m¹ sljemena ili grebena
Boje crvena, smeđa, crna, crvenosmeđa
Referentni objekti
Kada bi poredali sve do sada u Bramac-u proizvedene crjepove, okružili bi Zemlju oko ekvatora 39 puta.Ovdje možete naći mali izbor referentnih objekata.
Krovni simulator
Poznata Vam je situacija: Pitate se koja fasada odgovara uz Vaš krov? Pomoću našeg krovnog simulatora već sada možete provjeriti
Koliko košta Vaš krov?
Želite li znati koliko će Vas koštati pokrov? Na pravom ste mjestu! Sa samo nekoliko podataka možemo Vam izračunati okvirne troškove materijala. Naravno, možete i zatražiti besplatnu i neobavezujuću specifikaciju.

Centrala

Bramac Krovni Sistemi d.o.o

Skenderija 5/ III

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Tel: 033 266 340

Fax: 033 213 211

e-mail: bramacbih(at)bramac.com

Web: bramac.ba

Za Vas smo dostupni: od ponedeljka do petka od 8.00 h do 16:30 h

Kontakt formular

molimo odaberite Vaš kontakt