Seite drucken

Peti korak

Podrška od upita do završetka sanacije

Bramac partneri. Brza i efikasna isporuka.

Bramac surađuje s velikom mrežom trgovina građevnog materijala. Možemo Vas uputiti u Vama najbližu i najpovoljniju trgovinu ili možete nabavku materijala prepustiti Vašem krovopokrivaču, u sklopu njegove cjelovite ponude.

Bramac će Vas pratiti i dalje. Do kraja sanacije, naši stručnjaci bit će Vama i Vašem krovopokrivaču na raspolaganju savjetima i tehničkom podrškom.

Kako će izgledati moj krov nakon sanacije?

FOTOPLUS - Besplatna izrada kompjuterske simulacije Vašeg krovišta s Bramac crijepom kojeg odaberete.

Pošaljite nam fotografiju svog krova u digitalnom obliku na e-mail bramacbih(at)bramac.com ili razvijenu fotografiju na adresu naše Centrale, sa svojim kontakt podacima.  

Naše usluge su za Vas besplatne!

Sve navedene usluge, od posjete našeg stručnjaka, savjetovanja, izrade ponude, preporuke krovopokrivača, tehničke i savjetodavne podrške pri sanaciji, pa do FOTO plus simulacije su za Vas potpuno besplatne.

Bramac: Originalan sistem
Promišljeno do detalja za svaki model crijepa
Koliko košta Vaš krov?
Želite li znati koliko će Vas koštati pokrov? Na pravom ste mjestu! Sa samo nekoliko podataka možemo Vam izračunati okvirne troškove materijala. Naravno, možete i zatražiti besplatnu i neobavezujuću specifikaciju.
Zaštita okoliša
Uprkos dugogodišnjoj raspravi o "zaštiti okoliša", opterećenje zraka, tla i voda štetnim tvarima i dalje nesmetano se povećava... nasuprot tome, Bramac ne govori, već djeluje.

Centrala

Bramac Krovni Sistemi d.o.o

Skenderija 5/ III

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Tel: 033 266 340

Fax: 033 213 211

e-mail: bramacbih(at)bramac.com

Web: bramac.ba

Za Vas smo dostupni: od ponedeljka do petka od 8.00 h do 16:30 h

Kontakt formular

molimo odaberite Vaš kontakt