Seite drucken

Treći korak

Preporuka krovopokrivača

Kako do dobrog majstora ?

Sama izvedba je možda najvažniji dio postupka sanacije krovišta. Možete odlučiti pokrivanje obaviti i sami, ali u tom slučaju moguće da više gubite nego što dobivate jer krovopokrivanje je ozbiljan posao i samo stručan krovopokrivač može garantirati da će krovište biti dobro izvedeno.

Odlučite li, stoga,  posao prepustiti profesionalnom krovopokrivaču, Bramac će Vam rado preporučiti nekog od svojih školovanih, kvalitetnih partnera-krovopokrivača iz Vaše regije. Naši partneri-krovopokrivači također će Vam u kratkom roku izraditi ponudu i izračun troškova svog rada kako biste imali tačnu i cjelovitu ponudu materijala i radova za Vaš novi krov.

Bramac: Originalan sistem
Promišljeno do detalja za svaki model crijepa
Koliko košta Vaš krov?
Želite li znati koliko će Vas koštati pokrov? Na pravom ste mjestu! Sa samo nekoliko podataka možemo Vam izračunati okvirne troškove materijala. Naravno, možete i zatražiti besplatnu i neobavezujuću specifikaciju.
Zaštita okoliša
Uprkos dugogodišnjoj raspravi o "zaštiti okoliša", opterećenje zraka, tla i voda štetnim tvarima i dalje nesmetano se povećava... nasuprot tome, Bramac ne govori, već djeluje.

Centrala

Bramac Krovni Sistemi d.o.o

Skenderija 5/ III

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Tel: 033 266 340

Fax: 033 213 211

e-mail: bramacbih(at)bramac.com

Web: bramac.ba

Za Vas smo dostupni: od ponedeljka do petka od 8.00 h do 16:30 h

Kontakt formular

molimo odaberite Vaš kontakt