Seite drucken

Učinkovita krovna izolacija

Učinkovita krovna konstrukcija koja ispunjava građevinske i fizikalne uvjete toplinske zaštite i zaštite od kondenzata, jedina jamči ugodnu klimu u prostoriji, male troškove grijanja i trajno funkcionalan krov. Svi ti zahtjevi se mogu jednostavno ispuniti ugradnjom Bramac Therma, kvalitetnog proizvoda za izolaciju od poliuretana (PUR/PIR). Pri tom se ovaj izolacijski materijal punom površinom postavlja odozgo na rogove.

Na taj način izbjegavaju se toplinski mostovi koji uzrokuju gubitak topline. Potrebne U - vrijednosti lakše se postižu nego primjenom npr. dvostrukih rogova i uobičajene izolacije između rogova.

Bramac savjet za izbjegavanje kondenzata:

Ostavlja li se kod sanacije krova stara izolacija između rogova, potrebnu debljinu Bramac Therm ploče određujemo tako da se tačka rosišta nalazi u njoj.

Pravilo iz prakse: debljina stare mineralne vune  +4 cm jednaka je debljini primjenjive Bramac Therm izolacije na rogovima.

 

Bramac: Originalan sistem
Promišljeno do detalja za svaki model
Gdje i kada se održava naredni sajam građevine?
Sajmovi građevine su svakako najomiljeniji i bez sumnje jedan od najvažnijih izvora informacija za sve one koji žele da grade. Ovdje možete naći termine održavanja najvećih sajmova na temu građevinarstvo u Bosni i Hercegovini.
Vi pitate, mi dajemo odgovore:
Koji oblici krovova postoje? Koja je razlika između hladnog i sekundarnog krova?
Referentni objekti
Kada bi poredali sve do sada u Bramac-u proizvedene crjepove, okružili bi Zemlju oko ekvatora 39 puta.Ovdje možete naći mali izbor referentnih objekata.

Centrala

Bramac Krovni Sistemi d.o.o

Skenderija 5/ III

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Tel: 033 266 340

Fax: 033 213 211

e-mail: bramacbih(at)bramac.com

Web: bramac.ba

Za Vas smo dostupni: od ponedeljka do petka od 8.00 h do 16:30 h

Kontakt formular

molimo odaberite Vaš kontakt