Seite drucken

Jedan krovni sistem, mnogo prednosti

Odlučite se za Bramac. 10 ubjedljivih prednosti.

 

BRAMAC krovovi. Jednostavno žive duže.
Za razliku od drugih pokrovnih materijala BRAMAC crijep iz godine u godinu, čak do 50 godina od postavljanja, biva sve čvršći. To obezbjeđuje izuzetno dug vijek trajanja BRAMAC crijepa.

 

BRAMAC krovovi. Ne prokišnjavaju ni pri najjačoj kiši.
BRAMAC redovno testira svoj krovni sistem u najvećem vjetrenom kanalu Evrope. Rezultati dokazuju: BRAMAC krovovi i kod najvećeg nevremena pružaju najveći stepen sigurnosti od prokišnjavanja.

 

 

BRAMAC krovovi. Prkose vjetru i oluji.
Sama konstrukcija BRAMAC krovova čini ih manje podložnim oštećenjima od oluje. Gdje se ukaže potreba, mogu se, uz dodatne mjere, učiniti sigurnim od oluje.  

 

BRAMAC krovovi. Polažu svaki test izdržljivosti.
BRAMAC crjepovi su zbog svoje velike gustoće veoma otporni na grad i druga opterećenja. U slučaju da ipak dođe do oštećenja, crjepovi se mogu zamijeniti bez poteškoća.

 

BRAMAC krovovi. Sprečavaju teška oštećenja usljed mraza.
Stepen zgušnjavanja BRAMAC crijepa je veoma visok, tako da jedva upija vlažnost kao što je na primjer otopljeni led. Time ste dugoročno zaštićeni od opasnosti pucanja crijepa usljed promrzavanja.  

 

BRAMAC krovovi. Neškodljivi za okoliš.
BRAMAC crjepove odlikuje mala potrošnja energije u proizvodnji. Time BRAMAC kao prvi ponuđivač krovnih sistema ima pravo da bude nosilac IBO certifikata za ekologiju.

 

BRAMAC krovovi. Zadovoljstvo za oči.
BRAMAC crjepovi su zahvaljujući pomnoj kontroli sirovina i proizvodnje uvijek podjednako lijepi. Time su neujednačenosti u nijansama boje ili odstupanja od mjera isključeni.

 

BRAMAC krovovi. Nude sve što treba.
Ime BRAMAC stoji za krovna rješenja od A - Ž. Za svaki model crijepa raspolažemo perfektno usaglašenim asortimanom originalne krovne opreme i fazonskih elemenata.

 

 

BRAMAC krovovi. Koštaju manje nego što se misli.
Kvaliteta BRAMAC crijepa pruža mnogo za svoju cijenu. Tražite ponudu! Bićete pozitivno iznenađeni!

 

BRAMAC. Generacijama stvarano povjerenje.
Ime BRAMAC je ime za kvalitet i inovaciju. Za 40 godina proizveli smo više od 3 milijarde crjepova i pokrili 2 miliona krovova. Taj broj svakim danom raste.

Bramac:Originalan sistem
Promišljeno do detalja za svaki model crijepa
Pet razloga za sanaciju krova
Referentni objekti
Kada bi poredali sve do sada u Bramac-u proizvedene crjepove, okružili bi Zemlju oko ekvatora 39 puta.Ovdje možete naći mali izbor referentnih objekata.
Krovni simulator
Poznata vam je situacija: Pitate se koja fasada odgovara uz vaš krov? Pomoću našeg krovnog simulatora već sada možete provjeriti

Centrala

Bramac Krovni Sistemi d.o.o

Skenderija 5/ III

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Tel: 033 266 340

Fax: 033 213 211

e-mail: bramacbih(at)bramac.com

Web: bramac.ba

Za Vas smo dostupni: od ponedeljka do petka od 8.00 h do 16:30 h

Kontakt formular

molimo odaberite Vaš kontakt