Seite drucken

Kompletno rješenje za krov

Originalan sistem od A-Ž: za sve modele i sve detalje krova.

Sitnice mogu prouzrokovati teškoće. A krov je pouzdan koliko su pouzdani i svi ugrađeni elementi. Na primjer, priključci za ventilacijske cijevi, antene i obrubi za dimnjake osjetljivi su dijelovi koji zahtijevaju posebnu pažnju i brigu. Oni imaju odlučujući uticaj na ukupnu kvalitetu i pouzdanost krova.

U Bramac-u sve to možete nabaviti na jednom mjestu. Sve iz jedne ruke, BRAMAC Vam nudi cjeloviti, originalni krovni sistem svih elemenata koji se koriste u izradi krova. Od krovnih folija, proboja (ventilacija i antena) preko zaštite od snijega sve do žljebova i bočnih spojnica kojima štitite krov od jakih naleta vjetra.

Svi elementi prilagođeni su oblikom i bojom izabranom modelu za pokrivanje krova. Na taj način osigurani su nepropusnost, ali i estetski ujednačen izgled krovne površine.

Bramac:Originalan sistem
Promišljeno do detalja za svaki model crijepa
Pet razloga za sanaciju krova
Referentni objekti
Kada bi poredali sve do sada u Bramac-u proizvedene crjepove, okružili bi Zemlju oko ekvatora 39 puta.Ovdje možete naći mali izbor referentnih objekata.
Krovni simulator
Poznata vam je situacija: Pitate se koja fasada odgovara uz vaš krov? Pomoću našeg krovnog simulatora već sada možete provjeriti

Centrala

Bramac Krovni Sistemi d.o.o

Skenderija 5/ III

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Tel: 033 266 340

Fax: 033 213 211

e-mail: bramacbih(at)bramac.com

Web: bramac.ba

Za Vas smo dostupni: od ponedeljka do petka od 8.00 h do 16:30 h

Kontakt formular

molimo odaberite Vaš kontakt